Grünerløkka rakfisklags årsmøte 2003

Rakfisklagets hjemmeside * Hjemmesida til Jon S. Lahlum

Compact games

Historiens andre årsmøte i de nye lagslokalene på Briskeby ble det minste noensinne med bare 10 delegater. Fisken måtte dessuten skaffes via åpne kilder (ICA) og det var påfallende hvor mye lubnere valdresfraksjonens fisk er enn den noe magre supermarkedsfisken. Det ble derfor litt tynt med fisk i år. Heldigvis var det rikelig av alt annet og både lefsen, mandelpotetene og akevitten var av fremragende kvalitet. Det samme var årets nyvinning, tre sorter løk og seterrømme. Riktignok vra det bare et fåtall som benyttet seg av løken, men de som gjorde det satte stor pris på tilskuddet. Det vil derfor sannsynligvis bli gjort permanent, men mengden kan trygt reduseres noe, med de fordeler dette medfører for vertens tårekanaler.

Av emner som ble tatt opp til grundig drøfting kan vi nevne:

  • Bør rakfisklaget skifte navn etter lokaliseringen?
  • Var Grünerløkka hipp på 80-tallet?
  • Hvilke problemer skaper digitale media for framtidas historieforskning?
  • Hvordan finner man gode kontakter i tysk forskningsverden
  • Hvilke akkorder anvendes i et standard bluesriff
  • Hvordan går man fram for å arrangere sangseminar

Direksjon kan oppsummere med at det var et svært hyggelig årsmøte som innehold de viktigste faste postene; innkomne telegrammer, rakfiskarie og mandelkake. Allsangen utpå natten var også av overasskende høy kvalitet selv om direksjon måtte forbli temmmelig taus grunnet en lei hoste.

Da gjenstår det bare å takke for i år og ønske velkommen til nytt lag i 2004. Dette vil bli det 15. ordentlige rakfisklag og da er det bare 35 igjen til målsetningen om 50 årsmøter! Dette vil finne sted i 2039. Hold ut!